“Prej kur falet sabahi”, 72-vjeçari nga Deçani që shëtit çdo qytet të Kosovës për të shitur gështenja, fasule e arra

Uncategorized

Hasan Tolaj nga Deçani është 72-vjeçari i cili shëtit çdo qytet të Kosovës për të shitur prodhimet që ai dhe familja e tij i kultivojnë.

72-vjeçari më parë është marrë me ndërtimtari, saktësisht me mjeshtëri, por tani ka 5 vite që merret me prodhime ushqimore, transmeton Reporteri.net.

Ai tregon se tani është e vështire, pasi edhe duan shumë punë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *