Pse Të Martuarit Në Japoni Nuk Flenë Kurrë Bashkë? Kjo Eshte Arsyeja Qe Do T`Ju Habiise

Uncategorized

Mungesa e hapesires apo shtepite e vogla, nuk jane arsyeja pse japonezet nuk flene ne nje shtrat e madje as ne nje dhome. Kjo s`ka as lidhje me intimiitetin dhe as nuk eshte problem marredhenieje por dicka qe ata besojne se eshte e mire per ta.Ja cilat arsyet e verteta perse ciftet e martuara ne Japoni flene ndarazi.

Kane orare te ndryshme gjumi.
Nje nder arsyet pse ciftet vendosin te shojne ne shtrat ndaras eshte orari i ndryshem i punes qe ata kane. Keshtu qe duke mos dashur te shqetesojne partnerin se zgjohen heret per pune apo vijne vone, ata thone se kjo nuk ndikon per mire ne jeten e tyre. Fjetja keshtu u jep nje gjume te qete e te p/apenguar.

Foshnjat flene me nenat e tyre.
Nenat ne japoni zgjedhin te flene me foshnjat e tyre pasi kjo konsiderohet shume e rendesishme e prandaj baballaret duhet te vendosin a te ndajne te njejtin shtrat apo te shkojne ne dhome tjeter. Per femijen kjo ndihmon te mbaje nje temperature dhe rrahje ze/mre te qendrueshme, duke patur mireqenie me te mire dhe behet me i pavarur ne je te.

Per ciftet te flesh ndaras do te thote paqe.
Ata e vIeresojne shume gjumn e tyre dhe nuk u pelqen te pengöhen gjate gjumit duke mos permendur ketu gerhitjet gjate nates, levizjet si edhe godîtjet e partnerit teksa fle me ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *