Ritvana E “Përputhen” Bën Deklaratën E Förtë: Meshkujt Shqiptarë Nuk Janë Gjë Në Shtraat

Uncategorized

Edhe në puntatën e sotme të ‘Përputhen’ nuk kanë munguar debaatet mes konkurrentëve.
Këtë herë në qendër të vëmendjes ka qenë Ritvana, e cila ka realizuar takimin e parë me Argjendin.

Por pas transmetimit të një pjese të takimit, Markeliano, një nga djemtë e ‘Përputhen’, ka kërkuar një sqariim nga Ritvana për një deklaratë që ka thënë në dhomat e zhveshjės. Ajo është shprehur se meshkujt shqiptarë nuk janë gjë në shtrat.

Ritvana ka sqaruar se e gjitha ishte një ke qkuptim dhe se komenti i bërë ishte në formë shakaje midis saj dhe Mikelës dhe se nuk ka pasur aspak lidhje me se ks ualitetin.

“Ti mund te kishë bërë sháka edhe për motin por zgjodhe pikërisht këtë aspekt”, ja ka kthyer Arjani në förmë batúte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.