U QëIIua Nga Ish-Bashkëshorti Teksa Hante Bukë, Kjo Është 23-Vjeçarja Që U Ν Ra Në Fier

Uncategorized

Vetëm 23 vjeçe, nënë e një vajze 3 vjeçe,Sabrina Benga do të përcillet sot në banesën e fundit, ende pa jetuár dhe pa mundur dot të rrisë fëmijën e saj. Sabrina u që llua mbrëmjen e kaluar nga ish-bashkëshorti i saj Elton Metaj, i cili i kishte shkuar në banesën e prindërve dhe e ka qëlluar duke ngrënë bukë.

Çifti ishte dívorcuar prej pak muajsh, teksa kjo gjë nuk është pranuar ndaj 31-vjeçari Metaj, që vetëm në korrik ishte liruar nga bu rgu pasi ishte arrestúar sërish për probIemet me ish-bashkëshorten.

Sabrina Benga do të përcillet pasditen e sotme në orën 17:00 në banesën e fundit, teksa autori është arrestúar pas disa orësh nga poIicia.

Ngj arja e réndë ndodhi mbrëmjen e kaluar rreth orës 22:50, në fshatin Zhupan, teksa Elton Metaj ishte konfliiktuar me bashkëshorten dhe familjen e saj edhe një vit më parë, që prej asaj kohe ai edhe ishte dívorcuar.

Më 20 shtator 2020 Eltoni për më shumë se 5 orë e mbajti bashkëshorten dhe familjen e saj p eng në shtëpinë e babait të kësaj të fundit dhe u desh ndërhyrja e ‘RENEA-s dhe FNSH’ për ta liruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.