13 Vjeçari Kosovar Që Punon Token Dhe Kujdeset Për Mbi 15 Mijë Zogjë Fshati (Video)

Uncategorized

Familja që po rrit mbi 15 mijë zogjë pule. Blearti 13 vjeçar lëvron arën me traktor.
Në Krajkovë të Drenasit punët në bujqësi nuk janë vetëm për të rritur. Një djalosh 13 vjeçar me traktor punon token si dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati. Familja Bytyqi ka filluar edhe kultivimin e pulave në ambient të hapur. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.