E Turpshme! Shikojeni Se Çka Thotë Zana Avdiu Për Hoxhë Halil Kastratin

Uncategorized

Ata nuk jane te shenjte, ata jane njerez, sikurse te gjithe ne. Ata nuk dine asgje me shume se ne, dhe nuk kane ndonje grade me te nalte tek Zoti, sesa ne. Ata mund te jene, dhe ne fakt jane te gabueshem, jane te keqínj, g enjeshtar, zhvates, e qe shume prej tyre, nga kjo pozite jane bere edhe milionere.

Eshte e dhímbshme, qe kushdo qe e krítíkon cilindo prej hoxhollareve (edhe te gjithe prijesve fetare, qofte: prift, sheh apo ckado), menjehere fillojne ak uzat, líncímet, sharjet, fye rjet madje edhe kercenímet. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *