Fifi shumë e sigurt dhe e tha hapur fare: Unë e shikoj veten në finalen e ‘Big Brother’

Uncategorized

Fifi, teksa bisedonte me Semin dhe Beniadën në oborrin e shtëpisë, u shpreh se e sheh veten në finale.
Ajo sqaroi se një gjë të tillë e thotë që të motivojë veten, se kështu bën edhe me planet e tjera për t’i arritur.

“Unë jam në finale, kaq. Ore edhe nëse nuk jam, ideja është… Unë gjithmonë për shembull, këtë verë dua të fitoj 500 euro, mund të fitoj 450 euro, po ju kam afruar 500.

Mund të zhgënjehem nëse nuk bëj gjë”, u shpreh këngëtarja e njohur.
Kujtojmë se javën e kaluar, Fifi është zgjedhur si personi më i pëlqyer nga publiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.