Fifi tregon se ka parë ëndërr: E pashë unë e di kush do largohet nga shtëpia e ‘Big Brother’

Uncategorized

Fifi, Arjola dhe Monika kanë zhvilluar së fundi një bisedë me njëra-tjetrën. Fifi zbuloi se ka parë një ëndërr dhe filloi ta shpjegojë atë.

“Sikur më tha vëllau i madh: Mos u shqetëso por Monika do të dal”, tha Fifi duke shtuar se gjithmonë i kanë dalur ëndërrat.

Kujtojmë se, në mes të Ilirit, Monikës, Sarës dhe Graniti të premten do të eleminohet njëri prej tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *