Hoxhë Shefqet Krasniqi Tregon Se Si I Mashtrojnë Njerëzit, Magjistarët (VIDEO)

Uncategorized

Magjia ka qenë gjithnjë një temë mjaft e diskutuar për sa i përket fesë, shkruan OnAir. Në fenë islame magjia është diçka e ndaluar. Pavarësisht kësaj, të shumtë janë ata të cilët besojnë dhe shpesh kthehen drejt njerëzve që merren me magji për ti ndihmuar në çështje të ndryshme. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.