I mbani mend Lupçen Dhe Katerinën e “Big Brother”? Ja se çfarë ka ndodhur me to

Uncategorized

Të dy ata treguan karakter të fortë dhe me gjithë luhatjet përgjatë kohës që ishin në shtëpi, ishin të pandarë.
Madje edhe sot, ata vazhdojnë të jenë të tillë dhe këtë e treguan në një intervistë të dhënë.
Lupçe mohoi poshtë zërat e përhapur kryesisht në rrjetet sociale, se ai nuk flet me Fiorentinën.

“Unë me Fiorin flas dhe kemi qenë bashkë në një lokal në Tiranë. Nuk ka ndodhur asgjë me Fiorentinën”, u shpreh ai.
Veç Fiorentinës, si Lupçe ashtu edhe Katerina thonë se kanë ruajtur raportet me Marjusin e Enidën, Elsamedin, por dhe Olsin.

Kurse Katerina rrëfeu se është duke vazhduar shkollën për instruktore palestre, ndërsa ëndrra e saj është një tjetër pas kësaj shkolle.
“Pas shkollës mendoj të futem tek Akademia e Rendit”, tregon ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *