Ishte Kaq E Re Dhe E Bukur:28 Vjeça.Rja Jep Shpirt Në Banesë, Ish I Dashuri E Quantë Të Shëm.Tuar

Uncategorized

Një 28-vjeçare i dha fu nd j etës pasi ish i dashuri i thoshte se ishte e shë mtuar dhe e shë ndoshë. Madje ajo la edhe shkollën pas këtyre fjalëve.E reja dha shpirt në apartamentin e saj në muajin mars. Një 28-vjeçare i dha fu nd j etës pasi ish i dashuri i thoshte se ishte e shë mtuar dhe e shë ndoshë. Madje ajo la edhe shkollën pas këtyre fjalëve.E reja dha shpirt në apartamentin e saj në muajin mars. Ish i dashuri e po shtër onte dhe ajo nuk e p ërba lloi dot më jetën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *