Ka Thënë Muhammedi A.S “Nuk Do Të Ndodhë Kijameti Derisa Viti Të Jetë..! (HADITH)

Uncategorized

Ka thënë Ibn ebu Xhemrah: Ka mundësi që kuptimi i afrimit të kohës të jetë shkurtimi i saj, siç ka ardhur në hadithin: “Nuk do të ndodhë Kijameti derisa viti të jetë sa një muaj muaji si një javë dhe një Ka thënë Ibn ebu Xhemrah: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.