Krijesa Të Çuditshme Filmohen Në Ujë, Askush Nuk E Shpjegon Dot Çfarë Janë(Video)

Uncategorized

Një grup turistësh në Tajlandë janë përballur me një situatë aspak të zakonshme. Ata kanë filmuar disa krijesa të çuditshme, teksa shihen duke bërë disa rituale mjaft të habitshme. Videoja është filmuar në Raily Bay në Tajlandë, ndërsa dëshmitarët shprehen se ndihen të tro nditur nga ajo se çfarë panë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje:

Leave a Reply

Your email address will not be published.