Mjekët i k ishin thënë see kishtee shtatë fëmijë, 25-vje c arja lind nëntë

Uncategorized

Mjekët i kishin thënë se kishte shtatë fëmijë, 25-vjeçarja lind nëntë

Ka qenë ministri i Shëndetësisë ai që reagoi i pari. Ai u shpreh se lindja shkoi mirë dhe fëmijët gëzojnë shëndet të plotë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.