Nuk Ua Dha Rrogat, Shikojeni Çka I Bëjnë Рunëtorët Shefit Tij! (Video)

Uncategorized

Punëtorët e pa kënaqur vendosën të ha kmerren ndaj shefit të tyre për pagat e papaguara. Video e ha kmarrjes së punëtorëve në Britaninë e Madhe u publikua në rrjetet sociale dhe është parë nga 26 milion njerëz deri më tani, transmeton Reporteri.net. Ata fjalë për fjalë shka tërruan brendësinë e makinës së shefit të tyre duke e mbushur atë me shkumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *