Si E Zura Burrin Duke Më T’radhtuar Tregon Live Në Emision Prezantuesja Shqiptare (Video)

Uncategorized

Dajan Shabani ka qënë shumë e komentuar përsa i përket jetës së saj private kohët e fundit. Arsyeja ka qënë ndarja nga bashkëshorti i saj por që deri më tani nuk e ka treguar arsyen e ndarjes. E ftuar në ‘Kojshia show’’ Dajana ka treguar se ish bashkëshorti i saj e ka tra dhëtuar dhe theksoi që ishte ajo që e la. Dajana Shabani prezantuesja e njohur shqiptare që punon në Ora Ne ws tregoi se si e zuri burrin duke e tradhtuar njofton Zeri. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *