Ilaçi kunder yndyres me 2 përbërës – 100% efektiv dhe natyral..!

Uncategorized

Kjo recetë është provuar të jetë e mirë dhe e natyrshme. Shpresoj se do të jetë e dobishme për dikë, sepse më ndihmoi shumë nënën time.

Recetën e kam nga një gjyshe që kupton shumë për mjetet juridike popullore. Nëna ime e provoi sepse kishte probleme të mëdha me kolesterolin.

Ajo nuk mund të besonte kur shkoi në kontroll se ishte shpëtuar nga një problem i madh.

Tani ai e pi atë në mënyrë parandaluese çdo të tretën ditë dhe ruan rezultatin e arritur. Drogës është e padëmshme dhe nuk mund të dëmtojë, ajo vetëm mund të ndihmojë.

PERBERESIT E NEVOJSHM: 200 ml kos 1 limon i madh. PROCEDURA: Shtrydhni limonin dhe përzieni atë në një gotë kos. Pini në mëngjes para mëngjesit.

Pini çdo ditë për të paktën 2-3 javë derisa të arrihen rezultatet. Bestshtë më mirë të përdorni kefir, kos natyral ose kos me pak yndyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.