Jemi Me Fat Gjendet Edhe Tek Ne / Ja Cila Është Lulja Që Kushton Sa Një Shtëpi, Po E Gjetët Anglia Jep 10 Mijë Euro

Uncategorized

Nëse mendoni kështu, na lini t’ju themi se e keni ga bim. Ndoshta ju nuk e njihni bimën Primula Veris, një bimë a romatike e familjes Primulacea, që rritet në lartësinë 700-2.300 metra.

Kjo bimë rritet në z onat malore. E quajtur “Lulja e Darvinit” apo “Primula e pranverës”, ka vlerë të madhe tregtare dhe bima e therë shitet deri në 50.000 euro kilogrami, në tregun gjerman apo dhe vende të tjera. Ndiqeni VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published.