SubhanAllah. Shikojeni se çfarë kanë bërë disa të prishur. Shikojeni ku e kanë lënë këtë fëmijë!

Uncategorized

Femijet padyshim se jane pasuri dhe stoli e kesaj bote. Mirepo pak nga njerezit e kuptojne kete realitet. Allahu na falte. Disa njerez do te beni cmos qe Allahu t’u dhuronte femije.

Por ka disa njerez qe aq te prishur jane, i mbeshtjellin neper kartone dhe i hedhin ne mes te rruges, pavaresisht se temperatura mund te jete shume e ftohte, sic eshte aktualisht, apo ne disa raste tjera te jete temepratura shume e nxehte dhe e paperballueshme per femijet e posalindur.

U dergojme mesazh te sinqerte nga ketu gjithe atyre prinderve te prishur, qe kane bere nje gje te tille apo kane ndermend ta bejne nje gje te tille, a nuk ju dhimbset ai femije, a nuk keni aspak meshire? Ose me mire te themi, a jeni ju njerez pash Allahun?

Cfare do te benit sikur dikush t’ju kishte hedhur juve ne te njejten menyre, po po, juve! Si do ishte reagimi juaj kur te rriteshit? A do te ishit ne gjendje ti dashuroni prinderit tuaj? Kurre. Per ate arsye, mos lendoni femijet ne kete menyre, pasi do jepni pergjegjesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.