Ajo ka probleme te renda mendore.. / Graniti zbulon skenat qe u fshehen nga BigBrother ajo ra nga dollapi dhe..

Uncategorized

Mbrëmjen e së martës, Graniti ka qenë i ftuar në spektaklin e “Big Brother VIP”, ku ka folur edhe për marrëdhënien e tij me Fifin. Ai ka deklaruar se derisa ishte brenda, ka sa kr if ikuar për Fifin. Madje, ai tha se ka qëndruar me një person që dikur ka pasur pro bl eme m en dore.

“Graniti është kriti kuar, por ai zgjodhi t’i qëndronte afër një personi që dikur ka pasur p robl eme me ntale, ku edhe e kemi parë që asaj i ka dalë gj a k nga hu ndët dhe goja”, ishte deklarata e Granitit.

Po ashtu, Graniti gjatë spektaklit zbuloi se Fifi kishte pasur tel ashe me shë ndetin. Ai tha se Fifi ishte rr ëzuar dhe ka pasur gj akd erdhje nga hundët. Sipas tij, kjo ishte arsyeja pse ai “s ak rif ikoi” për Fifin.

Ndër të tjera, Graniti deklaroi se produksioni nuk i kishte publikuar këto momente kur Fifi kishte pasur pro b leme shë ndetë sore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.