Dalin pamjet, Dj PM përfundon në shtratin e Sarës (Video)…

Uncategorized

Ka vetëm dy ditë që Dj PM dhe Dj Dagaz janë futur në shtëpinë më të famshme shqiptare.Ju ft0jm te nd1qn1 v1de0n me p0shte..Me të hyrë, Dj PM ka shprehur pëlqimin ndaj blogeres, Sara Berisha.Ju ft0jm te nd1qn1 v1de0n me p0shte..

Dyshja tani po shihen edhe më të afërt me njëri tjetrin, derisa mëngjesin e ditës së sotme Dj PM është shtrirë te krevati i Sarës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.