Dy motra binjake me fëmijë binjak: Ja çfarë thonë mjekët për këtë fenomen!MOS DIL PA THENE URIME!

Uncategorized

Dy motra binjake me fëmijë binjak: Ja çfarë thonë mjekët për këtë fenomen!MOS DIL PA THENE URIME!
Michelle Cooke sapo është bërë nënë dhe ka sjellë në jetë dy foshnja binjake, ajo shprehet e emocionuar për faktin që nuk e besonte që kromozonet mund të përsëriteshin sërish.

Ekspertët dhe mjekët thonë se është e pamundur që binjakët të ndodhin në dy breza madje pohojnë se ky fenomen është i padëgjaur më parë. Elsie dhe Marnie janë dy vajzat binjake ndërsa tezja e tyre ende pa fëmijë dëshiron që kromozoni për binjake të përsëritet edhe tek ajo. Lexo edhe Mos publikoni foto të fëmijëve në rrjetet sociale, ja arsyeja!Mjekët njoftojnë se binjakët identikë ndodhin rastësisht kur një vezë ndahet në dy kromozone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.