E tme.rrshme/ E la g ruaja pas një viti martesë i riu humb je.tën teksa bënte ma.gji të zezë në pyll për t u pajtuar me gr.uan.

Uncategorized

Një i ri ka humbur jeten , pasi shkoi te një “doktor magjie” për këshillim kur e la gruaja pas një vit martese. Inxhinieri 33 vjeçar Anton Shabanov, kërkoi ndihmë nga ‘magjia e zezë’ kur gruaja e tij Lyubov, 29 vjeçe, e la një vit pas dasmës së tyre.

Për këtë ai kërkoi ndihmën 32 vjeçarit Nikolay Ivanov. He tuesit në Rusi tha në se ‘rituali’ për shpëtimin e martesës së Ivanov përfshinte va rr osjen e objekteve të çiftit në një pyll në rajonin Astrakhan.

Por teksa ata performonin ritualin, Ivanov ishte tallur me “klientin” e tij dhe kishte ofe nduar ish-gruan e tij që e kishte lënë, u tha në gjykatë. Ata më pas ishin përl eshur , dhe Ivanov përdori sëp at ën për të god itur disa herë dhëndrin fa tkeq në kokë e në qafë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.