Me dorën në zemër, duke u dridhur dhe në gjendje shoku, vëllai i jep puthjen e fundit 8-vjeçarit në arkivol

Uncategorized

Ngjarja e rëndë e privimit nga jeta të 8-vjeçarit Mateo Vasiu nuk ka fjalë të përshkruhet, ku dhimbja, lotët dhe shoku ka pushtuar familjarët dhe të gjithë fshatin Grecalli të Fierit.

Në gjendje të tillë është edhe vëllai më i madh i të ndjerit, i cili teksa mbahet nga familjarët nuk mundet dot të reagojë, i cili shfaqet duke u dridhur dhe në gjendje shoku.

Teksa trupi i pajetë i fëmijës është futur në makinën e varrimit, i vëllai afrohet duke i dhënë puthjen e fundit 8-vjeçarit në arkivol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.