Me duvak në kokë, nusja Shqiptare niset nga aeroporti për në Europë. (PAMJE)

Uncategorized

Në aeroportin ndërkombëtarë të Prishtinës ‘Adem Jashari’, është xhiruar një moment interesant, derisa një nuse është parë me duvak në kokë. Një video është bërë virale sot në media, ku një vajzë e veshur si nuse është parë duke pritur në radhë në aeroport.

Pamjet shfaqin vajzën me duvakë në kokë dhe e rregulluar si nuse.

E grimosur dhe me duvak në kokë, kjo vajzë ka vendosur që të lë Kosovën dhe të ikë drejt Perëndimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *