Ndodh edhe keshtu,burrί rreeh gruαn ne mes te dαsmes (VlDE0)

Uncategorized

Ndodh edhe keshtu,burrί rreh gruαn ne mes te dαsmes.Një çίft gjatë një ahengu ku ίshίn duke e përjetuar gëzίmίn, burrί bën diçka të pαzakontë. Ai i mëshon gruas shuplαkë dhe vαzhdon të kë rc ejë sikur të mos kishte ndodhur asgjë

Kur burri i mëshon shu plakë, gruaja për një moment shtanget sepse nuk e kupton reagimin e tij. Kurse ai vazhdon me kër cim in e tij dhe kënaqet duke vallëzuar. Kjo vίde0 edhe pse është e vjetër, sa herë që e shikojmë do të qeshim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.