Pamje tronditëse: Mësuesi rrah nxënësit në Mitrovicë

Uncategorized

I.J mësimdhënës në shkollën fillore të mesme të ulët “Anton Zako Çajupi” ka sulmuar fizikisht dy nxënës të kësaj shkolle. Nga pamjet e siguruara nga “Jepi zë”, Jashari shihet i nervozuar në klasë teksa godit brutalisht dy nxënës. I njëjti dëgjohet duke iu drejtuar me ton të lartë dhe shihet mjaft i nervozuar.

Ndryshe, muajt e fundit janë evidentuar disa raste të dhunës në shkollat e Mitrovicës.
Si rrjedhojë Policia e Kosovës ka kryer kontrolle në disa shkolla dhe ka sekuestruar disa thika dhe drogë.

https://www.facebook.com/jepize02/videos/424078115948553/?t=0

Leave a Reply

Your email address will not be published.