Po Bëhet “Nami” Në Rrjete, Shumica Nuk Po E Gjejne Si Quhet Ky Frut!?

Uncategorized

Po Bëhet “Nami” Në Rrjete, Shumica Nuk Po E Gjejne Si Quhet Ky Frut!?Eshtë pemë shumë e shëndetshme, prej saj përgatitet marmelatë. Kjo pemë e përmirë- son shikimin, forcon mëlçinë dhe veshkat, heq dhimbjet nga gjunjët dhe nga shpina.

Sugjerohet edhe te marramendjet, diarreja, infe ksioni i sipërfaqes së gojës e madje edhe kundër impo tencës.
Në fryt ka sakarozë, glukozë, taninë, pektinë, si dhe vitaminat C, B1, B2, B3, B6, PP.Fryti i papjekur i saj mundet ta parandalojë gja krrjedh jen nga mishi i dhëmbëve si dhe parandalon paraqitjen e afteve në gojë.Sidomos u sugjerohet personave të moshuar. A e dini si quhet ky frut?

Leave a Reply

Your email address will not be published.