Si duhet ta këshilloj gruja burrin para se të iki në punë

Uncategorized

Si ishte gruaja në kohën e gjeneratës së art?

Gruaja e selefeve (të parëve tanë të mirë) kur burri i saj në mëngjes dilte nga shtëpia për të kërkuar rrizkun(furnizim) e ndalte në derë dhe ia kujtonte këto fjalë!
Burri imë;

Ke f rikë Allahun në fitimi e pasurisë! Kujdes nga pasuria haram! Ne durojmë nga uria dhe etja e kësaj bote,por Nuk durojmë dot nga hidhërimi i Allahut dhe zjarri i xhehenemit.

Unejs Murati-Daku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *