Sot u bëra Nënë pas 10 viteve martesë, Jam Nënë e trinjakëve, Zoti të dhashtë ti që nuk ke! (Video)

Uncategorized

Sot u bëra Nënë pas 10 viteve martesë, Jam Nënë e trinjakëve, Zoti të dhashtë ti që nuk ke! (Video)
Në maternitetin e Librazhdit një nënë 32-vjeçare ka lindur trinjakë.

Por për t’i sjellë në jetë tre fëmijët. Ajo ka kryer dy operacione të vështira të cilat zgjatën 6 orë.

Alfonia Çota raportohet nga “ABC News” se ishte në rezik për jetën, por një infermiere e spitalit është ofruar për të dhuruar gj ak dhe tani ajo bashkë me trinjakët gëzojnë shëndet /Pamje mePosht

Alfonie Çota sapo ka sjellë në jetë tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë. Ne nuk na ka mbetur azgjë vetëm ta urojmë dhe ti themi përhajër.

Leave a Reply

Your email address will not be published.