Trinjakët nga Prishtina që lindën brenda 20 sekondave, ky është rrëfimi i nënës së tyre

Uncategorized

Është nënë e trinjakëve. Edhe pse në planet e Mimoza Blakaj-t nuk ishte krijimi i një familje të madhe, ajo sot kujdeset për ta me përkushtimin dhe dashurinë më të madhe Pamjet meP0SHT.

Lajmin se do të sillte në jetë trinjakë e priti me vështirësi të mëdha.Gazetare: Albulena Demaku.Dhe epitetin më të mirë në botë, atë të nënës, Pamjet meP0SHT.

Mimoza e përshkruan me një dashuri të madhe.Derisa ajo ka një histori interesante për vendosjen e emrave të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.