Duhet të ndërprisni menjëherë pirjen e kafesë nëse trupi juaj shfaq 1 nga këto shenja

Uncategorized

Cilat janë shenjat që ju paralajmërojnë se duhet të hiqni menjëherë dorë nga kafeja?Njerëzit që luftojnë me ankthin duhet të shmangin kafeinën pasi ajo vetëm sa i përkeqëson simptomat e pakëndshme të ankthit. Gjithashtu, kafeina ngre nivelin e stresit dhe ju bën të ndiheni më nervozë se zakonisht.

Shumë njerëz që kanë një problem në stomak shqetësohen nga kafeja pa e kuptuar. Për këtë, shpesh, fajësojnë ushqimin, por kafeja mund të jetë shkaktarja kryesore e dhimbjes në stomak.Marrja e tepërt e kafesë gjithashtu mund të bëjë që zemra të rrahë më shpejt. Personat që vuajnë nga kjo gjendje mjekësore duhet të kufizohen në 1-2 kafe në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.