Ja se si ndikon limoni ngrir ne trupin e juaj

Uncategorized

Limoni sjellë shumë përfitime në shëndetin e njeriut. Për shkak të përmbajtjes së lartë me flavonoide të cilët njihen për vetitë e tyreantioksidante, ata mund të bëjnë mrekulli, për të trajtuar një sërë prob’lemeesh tek trupi.

Lemoni ngrir esht me i mir se lemoni i fresket ata janë testuar dhe kanë rezultuar të efeektshëm.
Madje, limonët janë pjesë përbërëse në çdo metodë det oksi.Dihet tanimë, se lëkurat e limonit kanë rreth 5 deri në 10 vitamina më shumë se sa lëngu që del prej tyre,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.