Ndodh edhe kjo! E refuzoi pas 3 takimesh, djali i kërkon vajzës parat e kafeve

Uncategorized

Një djalë i ri bëri xhiron e rrjetit në muajin mars, pasi veprimi i tij u kthye në qendrën e të gjitha bisedave. Ai i dërgoi një faturë për tre takimet që doli me vajzën Alex Colboth, pasi herën e katërt ajo e refuzoi.
Alex postoi mesazhet e tij në Twitter: “Përshëndetje, Alex, shpresoj të jesh mirë. Ne nuk do ta shohim përsëri njëri-tjetrin, kështu që mendoj se është e drejtë të ndajmë koston e takimeve që kemi qenë”.

Unë mendoj se kemi dalë në restorante dhe kafene tre herë ku kam paguar gjithçka për të dy. Unë mendoj se janë 35 dollarë (30 euro)”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *