5 këshilla për zvogëlimin e poreve dhe largimin e pikave të zeza

Uncategorized

Poret janë pjesë e jetës sonë, njësoj si çdo problem tjetër i fytyrës. Por, nëse keni poret e mëdha, kjo nuk do të thotë se nuk ka zgjidhje për problemin tuaj. Çdo grua në një moment në jetën e saj duhet të merret me pikat e zeza dhe me poret. Edhe burrat kanë këtë problem.

Këto gropa të vogla janë thjesht hapje pak më të gjëra të indeve të lëkurës dhe në to ka tendencë të mblidhen papastërti duke krijuar pika të zeza. Këto gropa të vogla janë thjesht hapje pak më të gjëra të indeve të lëkurës.
Kontrolloni këto gjëra në përditshmërinë tuaj dhe do të keni gjithmonë pore të pastra:

Maskë balte: Këto maska heqin ujin dhe vajin nga lëkura dhe tkurrin poret tuaja. Përdorni maska balte me argjilë bentonite dhe kaoline.

Maskat natyrore: Kombinoje 2 vezë, 4 lugë sheqer, dhe disa pika i vajit të preferuar. Aplikoni maskën në fytyrë dhe lini atë për 15 minuta. Shpëlaje me ujë të ftohtë.

Toner: Tonerat balancojnë peashin e fytyrës dhe e mbajnë atë të pastër. Eliminojnë vajin dhe ndriçojnë lëkurën, parandalojnë çrregullimet dhe bllokimin e poreve.

Mos harroni të përdorni gjithmonë jo vetëm larës fytyre por dhe një pastrues vajos ose me pambuk.
Vitamina C: Stimulon prodhimin e kolagjenit .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *