“Do Lidhesha Vetëm Për…”/ E Ngacmoi Që Ditën E Parë, DJ PM Zhgënjen Sarën (VIDEO)

Uncategorized

DJ PM është konkurenti më i ri që i është bashkuar shtëpisë së “Big Brother”.

Ishte ai që shprehu një simpanti ndaj Sarës duke thënë që dëshironte ta njihte akoma më shumë.Flirti filloi që në momentet e para që DJ iu bashku shtëpisë ku filloi të ngacmojë Sarën dhe të përkujdesjej për të.

Por mbrëmjen e djeshme në një lojë të zhvilluar mes banorëve, DJ PM është pyetur nëse do të lidhej me Sarën vetëm për lojë dhe ai është përgjigjur menjëherë: “Po”.

Sara është çuditur nga përgjigja, por e ka përgëzuar për sinqeritetin, më pas në një diskutim me Arjolën, Sara është shprehur e zhgënyer duke thënë se DJ PM nuk duhet të ishte shprehur ashu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *