Ngushellime Familjes/E rèndè 3 te rinj shqiptar në Zvicër përfshihen në një aksi dènt tr ágjik

Uncategorized

Sot rreth orës 5:30 të mëngjesit 3 te rinj me veturë me targa të Zvicrës janë përfshirë në një áksidènt duke góditur një kamionetë në rrugë. Si pasojē dha shpírt nē vend M.U 22-vjeçar me prejardhje nga Kosova dhe A.Q 24-vjeçar gjithashtu me prejardhje nga Kosova ndērsa drejtuesi i automjetit K.L 27-vjeçar me prejardhje nga Shqipëria është në lúftē për jetēn.

Grupi hétímor dhe ekípet e shēndetít po vijon punën për zbardhjén e ploté té shkaqeve té aksídéntit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.