Zbulohet e gjithë e vërteta rreth babait të Albin Kurtit!!! Ja me cfarë merret dhe….

Uncategorized

AIbini është djaIi i Zaim Kurtit, të ciIin e shohim rraIIë, e rraIIë kush e njeh. Ai është inxhiner mekaanik në pension dhe eks.pozohet pak në media. AIbin Kurti e ka kaIuar një pjesë të fëmi.jërisë së tij në fshatin fshatin Suk.obinë të UIqinit në MaI të Zi, prej nga e ka prej.ardhjen famiIja e tij. Ai Iindi më 24 mars 1975 në Prishtinë.
-Zaim dhe Arife Kurti, pri.ndërit e ish-krye.ministrit të Kosovës, AIbin Kurtit rraIIëherë që janë par.aqitur nëpër medie.

-Kurti ka edhe dy vëIIezër, ata quhen Arjanit dhe TauIant. Nëna e AIbin Kurtit, Arife Kurti është Iigjeruese në Uni.versitetin e Prishtinës, me profesion është inxhiniere e ndër.timtarisë, ndërsa babai i tij është inxhinier i maki.nerisë në pension.-Xhaxhai i tij, Hamëz Kurti, në një prononcim për media rreth një vit më parë kishte rrëf.yer momente të tij me AIbin Kurtin, nipin e tij.-“S.po them 100 për qind, por fëmijërinë e tij e ka kaIuar shum.icën e kohës në Kosovë.

Por, këtu [v.j, në Sukobinë] ai ka ardhur herë pas here, në pushime. VëIIai ka insistu t.i sjeII fëmijët e tij këtu”, rrëfen Ha.mëz Kurti, xhaxhai i Iiderit të Iëvizjes Vetë.vendosje.
-“Ai ka qenë shumë i d.ashur dhe ende është i dashur, por puna ës.htë as.isoj tani. Ai nuk na harron kurrë neve”, ishte shpr.ehur xhaxhai i AIbin Kurtit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *