Gruaja shtatë muajshe shtatzënë qëllohet për vdekje, po nxirrte dhuratat e foshnjes nga makina

Uncategorized

Një grua sht atzënë nga Filadelfia u që llua për vd ekje pas festës së foshnjës së saj teksa po me rrte dhuratat nga makina e saj.

Gruaja sht atë muajshe sht atzënë, 32 vjeçe, emri i së cilës nuk bëhet i ditur, mori të sht ëna të shumta në kokë dhe bark në shtëpinë e saj në Lawncrest rreth orës 20:30.

Ajo u dërgua në Qendrën Mjekësore Einstein, ku ajo dhe fo shnja e saj e palindur u shpallën të vd ekur. Policia besonte se vr asja ishte në shë njestër dhe numëroi rreth 11 gëzhoja në vendin e të sht ënave.

Nuk është identifikuar asnjë i dy shuar dhe ngjarja është ende nën hetim. Zëvendëskomisionerja e policisë Christine Coulter tha për mediat:

Ajo u që llua disa herë në kokë dhe bark në shtëpinë e saj në bllokun 6100 të rrugës Palmetto në seksionin Lawncrest të Filadelfias.

Qyteti është afër 500 vrasjeve. Fëmijët po pu shkatohen, fë mijët e pa lindur që llohen, çfarë po bën qyteti për këtë?

Ne nuk mund t’i ndalojmë njerëzit që sy nojnë të që llojnë dikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *