Kështu dukej Teuta Krasniqi në vitin 1999

Uncategorized

Teuta Krasniqi është aktorja e talentuar kosovare, që duket sikur është në skenë prej një jete, shkruan “Kosovarja”. Karrieren e nisi si foto-modele e prezantuese, madje një herë e një kohë dilte edhe në kalendare.

Aktorja, që sot është edhe nënë e dy fëmijëve, dy vajzave simpatike, e ka kujtuar vetën se si ishte në vitin 1999, menjëherë pas luftes. Ajo sjell një kalendar të atij viti, ku ajo ishte imazhi kryesor dhe ku dukej mjaftë bukur.

Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *