Lokja E Sheh Djalin E Saj Pas 31 Vjetësh, Reagimi Dhe Fjalët E Kësaj Nëne Do T’ju Habisin… (Video)

Uncategorized

Kjo grua e sheh djalin e saj për herë të parë pas 31 vitesh bur gim në Siri.Është shumë emo ci onuese një ribashkim i tillë.

Nëna sapo e sheh të birin fillon të q’ajë me ngashërim, sa që është e vësh’tirë për ta dëgjuar.Vazhdimisht ajo i thotë të birit ”Mirë se erdhe në shtëpi” dhe pastaj thotë ”Falënderoj Zotin që të pashë para se të vd es”.Më pas shton: ”Dashuri e zemrës sime” dhe ”Zoti ju bekoftë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *