Mos kaloni pa dhënë ngushëllime E rèndè 5 të rinj shqiptare në Gjermani përfshihet në një äksidènt trägjik

Uncategorized

Mos kalo pa dhënë ngushëllime E rèndè 5 të rinj shqiptare në Gjermani përfshihet në një äksidènt trägjik.

5 te rinj nga Kosova 2 nga Prizreni dhe 3 nga Peja perfshihen në një Äksidènt Trägjik ku dhe dhan shpirte.Ata ishin familjar dajallare dhe djem te halles.
Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *