Dy engjujt💔 – binjakët, Albani dhe Luani (Mehmeti) që mbetën të vdekur🥺 si pasojë e aksidentit tragjik në Bullgari

Uncategorized

Nga aksidenti tragjik që ndodhi në orët e para të mëngjesit të sotëm, mbetën të vd.ekur 46 persona dhe 7 të tjerë të lën duar. Në mesin e viktimave janë edhe 12 të mitur, 2 nga të cilët janë binjakë. Sipas raportimeve nga mediat bullgare, thuhet se të gjitha viktimat janë dj.egur, nga shpër thimi i autobusit.

“Para derës së mesme të autobusit është një grua e dje gur me dy fëmijë në krahë, me siguri bi.njakë, thanë hetuesit në vendngjarje për gazetarin tonë. Ata aktualisht janë duke kontrolluar për karburant shtesë, benzinë, sepse nafta është e vështirë të shpër thejë, dhe autobusi ishte me naftë.

Një nga të mbijetuarit i tha kryeministrit maqedonas se ishin zgjuar nga një shpërthim i fuqishëm. 46 persona janë dje gur të gjallë në një autobus në autostradën e Strumës në orën 02:00 të mëngjesit të sotëm”, shkruajnë mediat bullgare, transmeton Express.

Ndryshe, ende nuk dihen shkaqet që kanë çuar deri te aksidenti tragjik ku mbetën të vde.kur 46 shqiptarë nga Maqedonia e Veriut dhe 7 të tjerë të lënduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.