Kjo rregull nuk pritej per vizat, Prej nga data 1 janar ambasada gjermane nuk do pranojë ata që..

Uncategorized

Duke nisur nga data 1 janar i vitit 2022, ambasada gjermane në Tiranë njofton një ndryshim në rregullat e aplikimit, Kjo pas udhёzimeve të Ministrisё sё Jashtme Federale.

Ambasada e Tiranёsdo tё pranojё pёr kategorinё e personelit tё infer mierise vetёm aplikime me certifikatё tё njohur tё gjuhёs Gjermane thuhet në njoftimin e shpërndarë në rrjetet sociale.

Kёshtu, Ambasada po zbaton udhёzimet e Ministrisё sё Jashtme Federale. Tё gjitha kёrkesat e tjera mbeten nёfuqi dhe mund tё gjenden nё fletёn tonё tё informacionit, ishte deklarata e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *