Imami i njohur ka dy fjale per BBV: ‘Të shikosh “Big Brother Vip” është “håräm”’

Uncategorized

Imami Labinot Maliqi ka deklaruar se qëndrimi në shtëpinë e “Big Brother VIP” dhe shikimi i këtij emisioni janë “haram”.

Në një intervistë për emisionin #Gjesi në T7, Maliqi ka thënë mes të tjerave:“Natyrisht që këto emisione emetojnë pamje ep,shore dhe tërheq njerëzit, sidomos ata që janë pa punë. Në Ballkan ka shumë të papunë dhe çdo gjë që u servohet, e pranojnë.

Është haram ta shohim Big Brother, prej pamjeve që jepen aty. Big Brother i ngjason emisioneve që emetojnë erot izëm. Veçse janë haram të shikohen, ato duhet edhe të ndalohen. Natyrisht që çdo njeri që ka hyrë aty, në atë shtëpi të tu,rpit, e ka pasur qëllim të fitojë shumën e këtij emisioni.

Ata bëjnë çdo gjë për ta arritur atë shumë. Kjo çdo gjë po thyen normat e moralit, si dhe normat e traditat e shqiptarit. Pagesa për ato pamje të fëlli,qura nuk është e pastër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.