Ne ambjentet e Top Channel ka ndodhur nje könflíkt mes Arbanes dhe nje tjeter gazetareje

Uncategorized

Pak ditë më parë, Einxhel Shkira mori një surprizë nga dy moderatoret e njohura të Top Channel, të cilat janë edhe mikeshat e saj më të ngushta, Fjoralba Ponari dhe Argjira Spanca.

Në një moment Fjoralba tentoi t’i jepte një mesazh të koduar Einxhelit sesi po shihej lidhja e saj nga jashtë dhe që të mos ç’fokusohej.

Pas këtij komenti Arbana ndërhyri menjëherë duke ndërprerë takimin e vajzave, të cilat nuk i thanë atë që donin t’i thonin në të vërtetë shoqes së tyre.

“Iconstyle” bën me dije se ditën e sotme Arbana dhe Fjoralba kanë debatuar ashpër në ambientet e “Top Channel”. Deb.ati mes tyre ka ndodhur në drekë, në korridor dhe nuk ka qenë aspak i qetë, por i agr avuar.

Arbana është përpl,asur me Fjoralbën duke e akuzuar se ajo i dha informacion Einxhelit dhe se ka ndikuar në lojën e saj.

Nga ana tjetër Fjoralba e ka ak uzuar produksionin duke i thënë se e kanë katrano sur keq punën dhe se nuk janë aspak profesional e të denjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.