Beatrixa shpërthen në lot, ka frikë nga bota jashtë: “Nëse jeta ime vërtetë ka ndryshuar tërësisht”

Uncategorized

“Nëse jeta ime vërtetë ka ndryshuar tërësisht”, Beatrixa shpërthen në lot, ka frikë nga bota jashtë.

Me të filluar spektakli i Big Brother VIP, Arbana Osmani ka bërë të ditur se Arbëri është personi i cili i ka dhënë informacione Beatrixës duke i ndryshuar gjendjen e saj emocionale.

Big Brother gjithashtu dha edhe një klip për banorët, kur Arbëri dhe Beatrix kishin diskutuar së bashku, dhe këngëtarja po rrëfehej edhe në dhomën e rrëfimit, shkruan Gazeta Online Reporteri.net.

Beatrix shprehet se ka frikë se çfarë ka ndodhur me të jashtë, se si ajo komentohet jashtë, derisa ka shpërthyer në lot. “Nëse jeta ime vërtetë ka ndryshuar tërësisht..se di…prap kam mamin, kam familjen time”, tha Beatrixa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.