Dj Dagz flet për ‘tradhtinë’ që i bëri Donaldi natën kur u eleminuar: “Me fjalë janë të gjithë të mirë”

Uncategorized

“Me fjalë janë të gjithë të mirë”, Dj Dagz flet për ‘tradhtinë’ që i bëri Donaldi natën kur u eleminuar.

Në spektaklin sonte ka ndërhyrë edhe Dj Dagz, ku ka thënë se në debat mes Donaldit dhe Einxhelit i jep të drejtë kësaj të fundit.

Dagz u shpreh se në mënyrën se si shkoi televotimi, atje në shtëpi të gjithë janë të mirë me fjalë.

Ai gjithashtu tha se pavarësisht kësaj, do të ketë shoqëri edhe me Donaldin e Ilirin kur të dalin, por që sa i përket shpëtimit tek zingjirit, Donaldi kishte të tjerë për të shpëtuar.

Ai gjithashtu tha se Donaldi është i fokusuar tek loja, dhe fjalët e bukura bien poshtë.

“Të gjithë e dinë se nuk hyra për të fituar. Unë hyra për ta përjetuar dhe e përjetova gjithçka në atë shtëpi. Po të flasim për lojën, e kam thënë që nuk është se prisja ndonjë shpëtim nga Donaldi apo të tjerët.Se me fjalë janë të gjithë kështu, por kur vjen puna për lojë ata e mendojnë duke kalkuluar, jo se kë kam më shumë shok,” tha Dagz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.