E vutë re? Çfarë ka ndodhur me fytyrën e Arjan Konomit?

Uncategorized

Opinionisti i emisionit “Për’puthen”, Arjan Konomi ka habitur me pamjen e tij të re. Në emisionin “Për’puthen PRIME”, ai është shfaqur me sy të enjtur me mollëza të fryra, si kurrë më parë.

Mirëpo nuk dihet se çfarë e ka shkaktuar ndryshimin e tij në fytyrë. Ka pasur ndonjë problem shëndetësor, apo i ka ndodhur ndonjë gjë tjetër?

Nderkohe, Bledi dhe Mikela janë përfshirë në një debat të fortë të shtunën e kaluar gjatë Prime-t të programit të dytë më të ndjekur në Shqipëri, Përputhen.

Ndërsa Mikela ishte ulur në karrige, ai ka goditur këtë të fundit, ndërsa ishte shumë i nxehur. Kjo ka sjellë reagimin e vajzës e cila e ka quajtur jo burrë, ndërsa vajzat dhe djemtë e kanë mbajtur.

Opinionistët e kanë konsideruar një veprim të ulët atë që bëri Bledi, duke qenë se ky është një program që promovon dashurinë.

E habitshme se si rinia shqiptare nuk tregon se shoqëria jonë ka ndryshuar. Mund të kishim kuptuar situata të tilla të pakëndshme nga brezat e prindërve tanë, por jo nga moshat e reja.

Kultura duhet të jetë shumë herë më e madhe në modernitet, tashmë që të gjithë kanë ku i marrin shembujt e mirë dhe të informohen për sjelljen apo për bashkëjetesën me një femër.

Gjëja e vetme e mirë që ka bërë djali në fjalë gjatë emisionit sonte është se i ka kërkuar falje Mikelës. Të gjithë e kanë falur, duke përfshirë këtu edhe Mikelën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.