Einxhel merr vendimin drastik ndaj Donaldit, ia tregon vetëm këtij banori të shtëpisë

Uncategorized

Një kon flikt i hapur ekziston mes Einxhel dhe Donaldit që me daljen e DJ Dagz nga shtëpia. Në një bisedë me Arbrin, ky i fundit i ka thënë Einxhel,

se ajo jashtë shtëpisë, së BBV do të jetë sërish shok me Donaldin. Por moderatorja e mohoi këtë gjë duke u shprehur se nuk do ia falë Donaldit as brenda as jashtë.Ajo tha:

Në të dyja rastet unë prapë nuk ia fal gjënë që ka bërë, as jashtë as brenda kështu që nuk kam për të qënë. Nëse këtu brenda,

do të kishte qenë ndryshe dhe do kisha parë diçka ndryshe dhe konkluzionin do e kisha ndryshe nga ç’e kam patur jashtë, mbase kur të dilnim mund t’i anashkalonim disa gjëra.

Gjatë kësaj jave, Einxhel dhe Donaldi kanë patur përpla sje të forta mes tyre. Fillimisht ata kanë deb atuar për faktin se aktori i humorit e konsideronte moderatoren si lojtare të fortë, ndërsa ai më pas i tha se ajo i jep pikë Ilirit.

Pas spektaklit të djeshëm ishin banorët të cilët e uruan Einxhel për vazhdimësinë e eksperiencës në shtëpi. Këto urime

Einxhel nuk i mirëpriti duke sqaruar se nuk mund të jetë e lumtur që arriti të largojë një nga njerëzit më të dashur, Beatrixën.

‘’Për çfarë të lumturohem? Që qëndrova unë dhe nxorra Trixën? Pavarësisht si shkuan gjërat unë Beatrix e kisha një nga personat më të dashur këtu brenda. Gjithësesi e dija që sido që të shkonin gjërat debat et e mia me Donaldin e di që do kishin ndikuar shumë’’,- tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.